Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Gerard Loven, bakker, geboren te Horn op 16 april 1863, zoon van Theodorus Hubertus Loven en Anne Marie van Geneegen.


Hij is getrouwd te Sevenum op 22 april 1888 met
Maria Anna Gertruda Everts, geboren te Horst op 6 februari 1866, dochter van Sebastiaan Everts en Anna Catharina Billekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Josephina Catharina, geboren te Roermond op 26 april 1893, overleden te Heythuysen op 4 juni 1978.
    Zij is getrouwd te Roermond op 26 april 1926 met Willem Joseph Hubertus Kuijpers, geboren te Swalmen op 8 mei 1881, overleden te Heythuysen op 1 augustus 1973, zoon van Christianus Hubertus Kuijpers en Hubertina Slijpen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina