Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Mathias Coenen, tuinier, geboren te Grefrath (D) op 12 april 1810, zoon van Corneil Coenen en Anna Margaretha Kuil.


Hij is getrouwd te Ohé en Laak op 1 februari 1854 (1) met
Maria Theresia Driessen, geboren te Thorn op 30 mei 1827, overleden te Roermond op 20 november 1854, dochter van Gertrud Driessen.

Hij is getrouwd te Horn op 8 oktober 1855 (2) met
Lucia Christina Cuijpers, kamenier, geboren te Heel op 14 april 1815, dochter van Hendrik Cuijpers en Beatrix Louisa Pulings.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina