Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hendrina Odilia Timmermans, kamenierster, geboren te Maaseik (B) op 18 juli 1820, overleden te Roermond op 7 januari 1892, dochter van Johannes Theodorus Timmermans en Anna Elisabeth Barbara Graven.


Zij is getrouwd te Horn op 2 mei 1855 met
Leonardus Jacobus Hubertus Pollen, deurwaarder, geboren te Roermond op 2 mei 1815, overleden aldaar op 15 juni 1879, zoon van Joannes Petrus Pollen en Maria Theresia Peutjens.
(Hij was weduwnaar van Petronella Hendrickx, geboren te Nijmegen, overleden te Roermond op 13 augustus 1853.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina