Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelie Greefkens, geboren te Grathem, overleden te Weert op 9 februari 1806, dochter van Corneille Greefkens en Hendrine Philipsens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 17 oktober 1774 voor de kerk met
Jean Peeters, landbouwer, geboren te Thorn.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelius, geboren te Neeritter-Manestraat op 3 november 1775.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Neeritter op 9 februari 1777.
  • 3 : Hendrina, landbouwster, geboren te Neeritter op 22 mei 1782, overleden aldaar op 6 oktober 1855.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 11 november 1800 met Willem Goessen, dagloner en landbouwer, geboren te Neeritter op 28 februari 1777, overleden aldaar op 22 december 1831, zoon van Pieter Goossens en Joanna Stevens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina