Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Josephus Houx.


Hij was gehuwd met
Maria Damen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaritha Hubertina, geboren te Maasniel op 7 oktober 1820, wonende te Horn, overleden te Haelen op 18 november 1857.
    Zij is getrouwd te Roermond op 29 april 1844 met Etienne Jegers, dienstknecht, geboren te Haelen op 24 oktober 1813, wonende te Horn, overleden aldaar op 9 november 1856, zoon van Martinus Jegers en Catharina Verhaegh.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina