Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Elisabetha Josephina Robta de Bellefroid, rentenierster en grondeigenaresse, geboren te Tongeren rond 1808, overleden te Horn op 18 oktober 1873, dochter van Chretien Louis Guillaume de Bellefroid en Josephina Maria Francoise van der Meer.


Zij was gehuwd met
Robertus Marcellus Arnoldus Magnee, rentenier, geboren te Horn rond 1793, overleden aldaar op 15 juli 1858, zoon van Marcellus Josephus Magnée en Rosa Philippina de Bellefroid.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Jules Louis Victor, grondeigenaar en burgemeester Ulestraten, geboren te Horn op 9 november 1845, overleden te Vliek-Ulestraten op 14 november 1891, begraven te Horn.
    Hij is getrouwd te Roermond op 12 oktober 1869 met Jozefina Hubertina Melanie Carolina Beerenbrouk, geboren te Roermond op 2 oktober 1848, dochter van Louis Francois Hubert Beerenbroek en Jeanette Sophia Francoise van Mulbracht.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina