Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Rosa Josephina Theresia Octavia Magnee, geboren te Horn op 29 september 1833, dochter van Robertus Marcellus Arnoldus Magnee en Catharina Elisabetha Josephina Robta de Bellefroid.


Zij is getrouwd te Horn op 30 april 1857 met
Georgius Wilhelmus Janssens, burgemeester van Linne, geboren te Linne op 17 oktober 1822, zoon van Jozef Georgius Christianus Janssens en Maria Cunegundo van den Schoor.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina