Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Peter Hubertus Bruijsten, landbouwer, geboren te Horn op 17 oktober 1854, zoon van Henricus Bruijssers en Anna Maria Kuijpers.


Hij is getrouwd te Horn op 29 april 1889 met
Maria Agnes op de Drink, dienstbode, geboren te Nederweert op 7 augustus 1866, dochter van Martinus op de Drink en Maria Sophia Pieperts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus Hubertus, geboren te Nederweert op 24 december 1889.
  • 2 : Maria Sophia, geboren te Nederweert op 5 juli 1892.
  • 3 : Anna Maria Josephina, geboren te Nederweert op 5 februari 1896.
  • 4 : Peter Hubertus, geboren te Nederweert op 5 april 1898.
  • 5 : Anna Maria, geboren te Nederweert op 6 mei 1900.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina