Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josephia Bruijsten, geboren te Horn op 4 januari 1853, overleden aldaar op 16 februari 1932, dochter van Henricus Bruijssers en Anna Maria Kuijpers.


Zij is getrouwd te Horn op 16 november 1900 met
Peter Laurentz Gerarts, dakbedekker, geboren te Obercruchten Gemeente Niedercruchten rond 1852, overleden te Horn op 21 maart 1928, zoon van Gerhard Ludwig Gerarts en Catharina Gertruid Quasten.
(Hij was weduwnaar van Anna Maria Sliepen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina