Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Peters, schoenmaker en fabrieksarbeider, geboren te Horn op 26 januari 1859, zoon van Wilhelmus Peeters en Maria Getruij op 't Roodt.


Hij is getrouwd te Roermond op 1 februari 1881 (1) met
Joanna Helena Wiroth, fabrieksarbeidster, geboren te Roermond op 5 juli 1862, dochter van Andreas Wiroth en Maria Petronella Hubertina Selder.

Hij is getrouwd te Roermond op 5 november 1896 (2) met
Johanna Hubertina Coenen, werkvrouw, geboren te Roermond rond 1850, dochter van Leonard Hubert Coenen en Maria Gertruda Joosten.
(Zij was weduwe van Johannes Michael Hubertus Leijendeckers.)

Hij is getrouwd te Roermond op 31 januari 1922 (3) met
Maria Josepha Huberta Dierichs, geboren te Roermond rond 1860, dochter van Thomas Dierichs en Jacomina Linnarts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina