Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Kaelen, geboren te Horn op 1 december 1790, overleden aldaar op 4 mei 1854, dochter van Godefridus Kaelen en Joanna Pollaert.


Zij is getrouwd te Horn op 19 januari 1839 met
Guilliaume Vermeulen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 25 oktober 1780, overleden aldaar op 30 juli 1854, zoon van Angelus Vermeulen en Margarita Fabri.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 15 januari 1805 met Petronella Soentjens, geboren te Horn rond 1780, overleden aldaar op 17 december 1809, dochter van Jean Soentjens en Catharine Linsen. Hij is eerder getrouwd te Horn op 25 april 1813 met Margareth Engels, landbouwster, geboren te Horn op 7 juli 1786, overleden aldaar op 10 februari 1838, dochter van Simon Engels en Christina Vermeulen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina