Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Giesberts, slachter, geboren te Roermond op 24 augustus 1834, zoon van Joannes Giesberts en Maria Gertrudis van Herten.


Hij is getrouwd te Horn op 26 juli 1865 met
Anna Catharina van den Wijer, naaister, geboren te Horn op 27 november 1841, dochter van Pierre van den Wijer en Christine van Geneegen.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Anna Maria Christina, geboren te Maasniel op 24 maart 1877.
  • 7 : Anna Leonora, geboren te Roermond op 12 maart 1880, overleden aldaar op 9 mei 1881.
  • 8 : Martinus, geboren te Roermond op 23 april 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina