Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Jacobus Hammes, dienstknecht, geboren te Wankum (D) op 25 januari 1791, overleden te Horn op 5 augustus 1856, zoon van Ruthgerus Hammes en Catharina Ems.


Hij is getrouwd te Horn op 5 mei 1835 met
Clara op 't Roodt, winkelierster, geboren te Horn op 4 september 1797, overleden aldaar op 15 december 1865, dochter van Wilhelmus op 't Roodt en Gertrudis Ramakers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina