Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Margaretha Hubertina Quicken, geboren te Horn op 16 december 1848, dochter van Henrij Quikken en Joanna Elisabeth Maessen.


Zij is getrouwd te Roermond op 29 april 1879 met
Josephus Hubertus Joannes Pereij, koperslager en poelier, geboren te Roermond op 10 november 1830, zoon van Christiaan Pereij en Gertrudis Kupers.
(Hij is eerder getrouwd te Roermond op 18 februari 1873 met Maria Catharina Quicken, dienstmeid, geboren te Horn op 4 september 1839, dochter van Henrij Quikken en Joanna Elisabeth Maessen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina