Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Knippenberg, dienstmaagd, geboren te Horn op 7 mei 1834, overleden te Roermond op 13 oktober 1909, dochter van Goedefroid Knippenberg en Margaretha Schreurs.


Zij is getrouwd te Roermond op 15 april 1858 met
Leonardus Piels, landbouwer, geboren te Roermond op 19 juli 1823, zoon van Lodewijk Piels en Petronella Keuven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, geboren te Roermond op 3 februari 1859.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 20 april 1885 met Jacobus Smeets, landbouwer, geboren te Maasniel op 23 juni 1856, zoon van Caspar Hubert Smeets en Catharina Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina