Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathis Timmermans, geboren te Horn rond 1739, overleden aldaar op 21 augustus 1806.


Hij was gehuwd met
Anne Marie Gertrude Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, dagloner en klompenmaker, geboren te Horn op 23 januari 1784.
    Hij is getrouwd te Roermond op 13 juli 1811 (1) met Gertrude Schoenmakers, geboren te Vlodrop rond 1784, dochter van Guillaume Schoenmakers en Marguerite Wolcken.
    Hij is getrouwd te Vlodrop op 19 maart 1838 (2) met Maria Theresia Rademakers, geboren te Antwerpen (B) op 17 april 1788, dochter van Theodoor Rademakers en Josepha Hensen.
    (Zij was weduwe van Theodoor Cuijpers.)
  • 2 : Pierre Joseph, geboren te Horn rond 1786, overleden aldaar op 14 februari 1802.
  • 3 : Marie Catharinne, geboren te Horn rond 1789, overleden aldaar op 29 september 1808.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina