Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Peters, dienstknecht, geboren te Horn op 1 april 1824, overleden te Tegelen op 11 augustus 1905, zoon van Pierre Peeters en Maria Anne van Raetingen.


Hij is getrouwd te Herten op 23 februari 1859 met
Helena Hubertina Breuker, dienstmeid, geboren te Maasniel op 24 januari 1835, overleden te Roermond op 29 december 1891, dochter van Gerardus Breuker en Catharina Biermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina