Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Vermeulen, geboren te Horn, gedoopt op 20 augustus 1756, overleden te Horn op 19 januari 1802, dochter van Cornelius Vermeulen en Joanna Veugelaers.


Zij is getrouwd te Horn op 19 oktober 1781 voor de kerk met
Simon Engels, geboren te Nunhem rond 1756, overleden te Horn op 18 oktober 1801.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna, dienstmeid, geboren te Horn rond 1796, overleden aldaar op 8 oktober 1828.
    Zij is getrouwd te Horn op 7 april 1818 met Jacob Gubbels, akkerman en landbouwer, geboren te Horn rond 1777, overleden aldaar op 29 januari 1856, zoon van Joannes Gubbels en Aldegonda Colbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina