Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne van Dael.


Zij was gehuwd met
Martin Vossen, geboren te Beegden rond 1756, overleden te Horn op 22 augustus 1819, zoon van Batholomei Vossen en Margarite Boomen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Bartholomeus, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Horn rond 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 september 1861.
    Hij is getrouwd te Horn op 28 juli 1819 met Gertrudis Pils, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Horn rond 1794, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 maart 1868, dochter van Mathieu Pils en Catharine Veugelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina