Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Peters, dienstmeid, geboren te Horn op 9 april 1831, overleden aldaar op 18 februari 1926, dochter van Pierre Peeters en Maria Anne van Raetingen.


Zij is getrouwd te Horn op 1 juni 1868 met
Wilhelmus Boumen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Wessem op 25 januari 1824, overleden te Horn op 9 maart 1902, zoon van Joannes Petrus Boumen en Maria Mestrom.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Peter Hubertus, geboren te Horn op 16 september 1871, overleden aldaar op 13 november 1871.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina