Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelia Fabrij.


Zij is getrouwd te Horn op 25 januari 1774 voor de kerk met
Martin Pollaert, landbouwer, geboren te Horn rond 1740, overleden aldaar op 2 november 1818, zoon van Christophorus Pollaert en Johanna Segers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie, geboren te Horn rond 1777, overleden aldaar op 20 augustus 1808.
  • 2 : Anne Catherine, landbouwster, geboren te Horn op 19 februari 1784, overleden aldaar op 25 september 1828.
    Zij is getrouwd te Horn op 13 februari 1810 met Pierre Pils, landbouwer, geboren te Horn rond 1786, overleden aldaar op 1 oktober 1845, zoon van Mathieu Pils en Catharine Veugelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina