Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu Timmermans, geboren te Horn rond 1746, overleden te Swalmen op 1 februari 1830.


Hij was gehuwd met
Margaretha Bullers, geboren te Horn, gedoopt op 28 februari 1757, overleden te Horn op 8 februari 1825, dochter van Antoin Bulders en Aldegonde Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonde, landbouwster, geboren te Horn rond 1791.
    Zij is getrouwd te Horn op 7 maart 1816 met Jean Mathieu Hendrikx, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 8 april 1790, overleden te Swalmen op 23 augustus 1865, zoon van Jacob Hendrix en Beatrix Timmermans.
    (Hij is later getrouwd te Herten op 30 december 1840 met Margaretha van Heel, geboren te Herten op 1 november 1810, overleden te Swalmen op 13 juni 1846, dochter van Hendrik van Heel en Getrudis Mullenaars.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina