Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu Beulen, dagloner, geboren te Horn op 5 juli 1808, overleden aldaar op 9 september 1885, zoon van Jean Beulen en Jeanne Rouland.


Hij is getrouwd te Horn op 23 juli 1849 met
Maria Ida Prejean, dienstmeid en dagloonster, geboren te Thorn op 20 september 1805, overleden te Horn op 12 juli 1876, dochter van Joris Prejean en Gertrudis Mooren.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 21 oktober 1840 met Joannes Kuijven, dagloner, geboren te Rotterdam op 8 oktober 1786, overleden te Horn op 20 maart 1848, zoon van Ruthgerus Kuijven en Maria Hoeben. (Hij was weduwnaar van Elisabeth Lucas, geboren te Leeuwen rond 1787, wonende te Horn, overleden te Leeuwen op 29 maart 1830, dochter van Mathis Lucas en Maria Paulissen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina