Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Aelen.


Hij was gehuwd met
Catharinne Wolters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert, dienstknecht, geboren te Maasniel rond 1782.
    Hij is getrouwd te Horn op 28 april 1810 met Engelinne Steevens, dagloonster, geboren te Heel rond 1778, dochter van Henrij Steevens en Anne Aris.
    (Zij is eerder getrouwd te Pol en Panheel op 2 april 1805 met Severinus van Herten, geboren te Ool rond 1773, zoon van Bartholomeus van Herten en Maria Coolen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina