Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marie Vermeulen, geboren te Horn op 3 juni 1819, overleden aldaar op 8 juli 1894, dochter van Mathieu Vermeulen en Petronille Hendrikx.


Zij is getrouwd te Horn op 4 juni 1848 met
Hermanus Lutters, landbouwer, geboren te Horn op 4 juli 1821, overleden aldaar op 8 augustus 1903, zoon van Joannes Lutters en Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petronella, geboren te Horn op 13 augustus 1854, overleden aldaar op 13 februari 1856.
  • 4 : Peter Mathis Hubert, geboren te Horn op 24 februari 1857, overleden aldaar op 18 augustus 1859.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina