Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Looven.


Hij was gehuwd met
Gertrude Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne, geboren te Horn rond 1740, overleden aldaar op 27 november 1825.
    Zij was gehuwd met Nicolas Klompen.
  • 2 : Jacques, dagloner, geboren te Horn rond 1763, overleden aldaar op 10 augustus 1831.
    Hij is getrouwd te Horn op 22 september 1808 met Catharina Linsen, dienstmeid, geboren te Herten rond 1760, overleden te Horn op 21 juli 1840, dochter van Jean Linsen en Elisabeth Roosen.
  • 3 : Hubertus, landbouwer, geboren te Horn op 17 april 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 november 1828.
    Hij is getrouwd te Horn op 4 februari 1793 voor de kerk met Johanna Leyendekkers, gedoopt te Maasniel, wonende te Horn, overleden na 1825.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina