Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Nicolas Teven, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Frederique Kauven, geboren te Roermond rond 1756, overleden te Horn op 28 augustus 1811, dochter van Leonard Kauven en Marie Linsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie, landbouwster, geboren te Horn op 16 januari 1789, overleden te Swalmen op 10 december 1861.
    Zij is getrouwd te Horn op 23 april 1813 met Paule van Horen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen rond 1781, zoon van Claude van Horen en Jeanne Jansen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina