Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Krieken.


Zij was gehuwd met
Augustin Jean Theunissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, dienstknecht, geboren te Hasselt (B) rond 1762, overleden te Horn op 14 februari 1812.
    Hij is getrouwd te Horn op 7 oktober 1804 met Elisabeth Vrins, landbouwster, geboren te Neer rond 1776, wonende te Horn, overleden aldaar op 8 januari 1847, dochter van Baltasar Vrins en Elisabeth Crout.
    (Zij was later gehuwd met Gerard Haemers, veldwachter, geboren te Amby rond 1782, wonende te Horn, overleden aldaar op 19 maart 1848, zoon van Paulus Haemers en Elisabeth Crijns.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina