Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Bulders, akkervrouw, geboren te Horn op 15 september 1763, overleden aldaar op 5 juli 1833, dochter van Antoin Bulders en Aldegonde Vossen.


Zij is getrouwd te Horn op 11 november 1800 met
Jean van de Velden, landbouwer, geboren te Nederweert op 23 januari 1774, overleden te Horn op 12 juni 1838, zoon van Laurent van de Velden en Claire Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Laurent, landbouwer, geboren te Horn op 2 maart 1807, overleden aldaar op 14 mei 1890.
    Hij is getrouwd te Horn op 13 oktober 1838 met Clare op 't Roodt, landbouwster, geboren te Horn op 30 november 1812, overleden aldaar op 14 november 1899, dochter van Peter op 't Roodt en Maria Daemen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina