Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtilde Vermeulen, geboren te Horn op 22 februari 1779, overleden te Roermond op 10 december 1834, dochter van Pierre Vermeulen en Agnes van Meelik.


Zij is getrouwd te Horn op 27 april 1804 met
Godefroid Metsemakers, dienstknecht, geboren te Ool op 2 augustus 1773, gedoopt te Herten op 2 augustus 1773, overleden te Roermond op 25 augustus 1851, zoon van Joannes Metsemakers en Clara Piels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina