Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanne Oosten, geboren te Horn op 17 februari 1776, overleden aldaar op 22 april 1825, dochter van Pierre Oosten en Joanna Stams.


Zij is getrouwd te Horn op 7 september 1802 met
Francois Waraf, dagloner, geboren te Trembleur op 15 augustus 1772, zoon van Francois Waraf en Anna Marie Verviers.
(Hij was weduwnaar van Marie Wouters, geboren te Horn rond 1771, overleden aldaar op 31 december 1801, dochter van Mathieu Wouters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Donné, geboren te Horn op 30 oktober 1807, overleden aldaar op 20 juni 1808.
  • 3 : Jean, geboren te Horn op 19 december 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina