Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Margaretha Hendriks, geboren te Horn op 21 januari 1822, overleden te Merum-Herten op 16 oktober 1889, dochter van Jean Mathieu Hendrikx en Aldegonde Timmermans.


Zij is getrouwd te Herten op 6 oktober 1847 met
Rutgerus Hubertus van Heel, landbouwer, geboren te Herten op 3 januari 1822, overleden te Merum-Herten op 22 februari 1863, zoon van Hendrik van Heel en Getrudis Mullenaars.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Christina, dienstmeid, geboren te Herten op 1 mei 1857.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 14 april 1882 met Martinus Feijen, landbouwer, geboren te Horn op 11 november 1852, zoon van Jean Fien en Joanna Maria Lemmens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina