Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodor Tulmans, dagloner, geboren te Horn op 22 december 1802, overleden te Melick op 26 februari 1887, zoon van Paule Tulmans en Marie Gubbels.


Hij is getrouwd te Roermond op 9 maart 1827 (1) met
Maria Christina Peijs, akkervrouw, geboren te Beesel, gedoopt op 20 oktober 1779, overleden te Roermond op 20 december 1862, dochter van Jacob Peijs en Aldegondis Daemen.
(Zij was weduwe van Hendrik Sliepen.)

Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 13 juli 1863 (2) met
Anna Catharina Heldens, landbouwster, geboren te Maasniel op 12 juni 1818, overleden te Melick op 5 januari 1889, dochter van Engelbert Heldens en Cornelia Meerts.
(Zij was weduwe van Michiel van Hek.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina