Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Adrianus van der Asdonk, landbouwer, geboren te Berlicum op 23 april 1873, overleden te Roermond op 23 november 1968, begraven te Haelen, zoon van Johannes van der Asdonk en Anna Cornelia Baaten.


Hij is getrouwd te Echt op 9 september 1911 met
Maria Mechtildis Hubertina Strous, geboren te Heythuysen op 7 april 1879, overleden te Haelen op 24 januari 1949, dochter van Petrus Johannes Strous en Helena Hubertina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Antonius Hubertus, ambtenaar bij de landbouwcrisisorganisatie, geboren te Nederweert rond 1919, overleden te Weert op 3 maart 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina