Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Pacques, geboren te Roermond op 16 september 1828, dochter van Elisabeth Paques.


Zij is getrouwd te Emmen op 27 september 1854 met
Jan Doff, geboren te Loppersum op 9 mei 1828, zoon van Kornelis Klaassen Doff en Trientje Jans Pomp.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia Hubertina, geboren te Buggenum op 27 januari 1858, overleden te Brussel (B) op 14 juli 1942.
    Zij is getrouwd te Elsene (B) op 1 december 1896 met Ferdinand Louis Maximiliaan Brouez, rentenier, geboren te Wasmes (B) op 13 augustus 1860, zoon van Jules Brouez en Victorine Leocadie Therese Sapin.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina