Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Wasserman, geboren te Amsterdam op 8 februari 1800, zoon van Johannes Wasserman en Maria Elisabeth Coenen.


Hij is getrouwd te Asten op 22 maart 1850 met
Petronella van Heugten, geboren te Asten op 16 april 1816, dochter van Philip van Heugten en Anna Vinken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antonius Hubertus Eduardus, rijksambtenaar, geboren te Asten op 22 maart 1855, overleden te Tegelen op 3 augustus 1919.
    Hij is getrouwd te Beesel op 13 november 1885 met Anna Maria Sangers, geboren te Swalmen op 15 juni 1853, overleden te Beesel op 1 januari 1889, dochter van Hendricus Petrus Sangers en Jacomina Adams.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina