Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Hubertina Tonnaer, geboren te Thorn op 16 maart 1853, overleden te Neeritter op 14 juni 1898, dochter van Franciscus Tonnaer en Catharina Elisabeth Paulussen.


Zij is getrouwd te Thorn op 15 februari 1890 met
Peter Hubertus Veugen, timmerman, geboren te Neeritter op 20 juni 1856, zoon van Philippus Jacobus Veugen en Anna Gertrudis Leeters.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 2 juni 1905 met Maria Gertrudis Monscheurs, naaister, geboren te Neeritter op 12 september 1865, dochter van Theodorus Monsieur en Anna Maria Moons.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina