Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Tonnaer, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Catharina Elisabeth Paulussen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Joseph Hubertus, rijksambtenaar, geboren te Thorn op 23 november 1846.
    Hij is getrouwd te Beesel op 18 oktober 1875 met Anna Louisa Heines, geboren te Beesel op 27 oktober 1852, dochter van Jan Mathijs Heines en Elisabeth Petronella Dambacher.
  • 3 : Michiel Theodoor Everard Hubert, onderwijzer, geboren te Thorn op 12 september 1862, overleden aldaar op 12 juni 1925.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina