Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Pouls, koetsier, geboren te Heythuysen op 20 februari 1888, overleden te Hout-Blerick op 9 oktober 1975, begraven aldaar op 13 oktober 1975, zoon van Jacobus Pouls en Petronella Steeghs.


Hij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 8 juli 1918 met
Maria Hubertina Ida Erdkamp, geboren te Melick op 21 april 1896, overleden te Venlo op 13 oktober 1966, dochter van Peter Hubertus Erdkamp en Margaretha Heemels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina