Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Nicolaas Poels, landbouwer, geboren te Venray op 23 december 1840, zoon van Jan Poels en Willemina Janssen.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Elisabeth Versondert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Wilhelmina, geboren te Horst rond 1871, overleden te Grathem op 7 juli 1960.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 23 april 1907 met Peter Hubertus Hendrikx, landbouwer, geboren te Swalmen rond 1874, zoon van Wilhelmus Hubertus Hendrikx en Engelina Hubertina Beurskens.

Hij is getrouwd te Beesel op 16 juni 1879 (2) met
Petronella Hubertina Versondert, geboren te Helden op 8 augustus 1832, dochter van Geraard Versonders en Maria Elisabeth Mertens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina