Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrikus Hermanus Plettenberg, marechaussee, geboren te Zutphen rond 1881, zoon van Johannes Adam Plettenberg en Gerridina Johanna Veldkamp.


Hij is getrouwd te Beesel op 8 januari 1909 met
Wilhelmina Hubertina Nijssen, geboren te Beesel rond 1880, dochter van Gerardus Nijssen en Margaretha Hubertina Bors.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Martina Leonora, geboren te Heythuysen op 13 maart 1911, overleden op 23 januari 1996, begraven te Gronsveld.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 25 februari 1938 met Josephus Mares, hulpkantonnier, geboren te Oud-Vroenhoven op 9 augustus 1908, overleden op 7 september 1982, begraven te Gronsveld, zoon van Wilhelmus Hubertus Mares en Isabella Maria Gilissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina