Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Artz.


Hij was gehuwd met
Catharina Engelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Veen (D) op 26 september 1894, wonende te Neer op Gerheggen en te Neer op Hanssum, overleden te Neer op 4 december 1941.
    Zij is getrouwd te Beesel op 1 september 1922 met Pieter Andreas Peeters, landbouwer, geboren te Kessel op 28 juni 1883, wonende aldaar, overleden te Roermond op 4 augustus 1965, begraven te Neer, zoon van Jacob Peeters en Antonetta Timmermans.
    (Hij is eerder getrouwd te Kessel op 2 mei 1912 met Allegonda Maria Huberta Peeters, geboren te Kessel op 2 februari 1883, wonende te Beesel, overleden aldaar op 19 januari 1922, dochter van Bernard Peeters en Maria Hubertina Houbos.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina