Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Misdom, akkervrouw, geboren te Beesel op 11 oktober 1793, overleden te Heythuysen op 11 januari 1876, dochter van Arnoldus Misdom en Maria Dorssers.


Zij is getrouwd te Beesel op 25 april 1829 met
Henricus Thijssen, dagloner en akkerman, geboren te Beesel op 15 december 1790, overleden aldaar op 15 september 1864, zoon van Hendrikus Tijssen en Anna Maria Schrijnwerkers.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 18 mei 1815 met Mechtilde Reijnders, geboren te Beesel rond 1791, overleden aldaar op 8 december 1826, dochter van Willem Reijnders en Cornelia Mooren.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina