Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Vaessen.


Zij was gehuwd met
Antoon Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, geboren te Tegelen rond 1874, overleden te Heythuysen op 24 juli 1960.
    Hij was gehuwd met Franciska Vos, geboren te Krabbedijke rond 1883, overleden te Heythuysen op 10 januari 1969, dochter van Hermanus Vos en Adriana Verbiest.
  • 2 : Antoon, onderwijzer, geboren te Tegelen rond 1892.
    Hij is getrouwd te Beesel op 4 mei 1920 met Elisabeth Anna Maria van der Avoort, geboren te Beesel op 16 februari 1898, dochter van Wolterus van der Avoort en Anna Catharina Ambaum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina