Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Hubertus Ubben, zadelmaker, geboren te Horn op 12 augustus 1851, overleden te Sittard op 21 mei 1930, zoon van Joannes Hubertus Ubben en Anna Maria Houtmortels.


Hij was gehuwd (1) met
Mechtildis Timmermans, geboren te Maaseik op 29 december 1853, overleden te Sittard op 24 januari 1891, dochter van Louis Timmermans en Maria Catharina Daelmans.

Hij is getrouwd te Sittard op 25 september 1909 (2) met
Paulina Franken, geboren te Lobberich (D) op 29 juni 1857, overleden te Sittard op 15 november 1912, dochter van Martin Franken en Aldegonda Schmax.

Hij is getrouwd te Sittard op 4 april 1913 (3) met
Maria Gertrudis Honings, geboren te Sittard op 12 maart 1860, overleden aldaar op 27 april 1928, dochter van Peter Joseph Honings en Maria Gertrudis Stelten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina