Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Trienekens.


Zij was gehuwd met
Peter Anton Grubben, koopman, geboren te Blerick op 29 januari 1831, zoon van Jan Grubben en Anna Maria Verrijnen.
(Hij is later getrouwd te Beesel op 18 januari 1879 met Hubertina van der Velden, geboren te Beesel op 1 juni 1843, dochter van Peter Hendrik van der Velden en Anna Maria Gertrudis Maessen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanette Pouline, geboren te Blerick rond 1872, overleden te Horn op 24 februari 1944.
    Zij is getrouwd te Beesel op 8 juni 1903 met Wilhelmus Hubertus Heldens, slachter, geboren te Beesel rond 1868, zoon van Joannes Wilhelmus Heldens en Anna Maria Hubertina van der Velden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina