Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Engelbertus Dewinden, landbouwer, geboren te Beesel op 13 oktober 1847, overleden te Baexem op 3 oktober 1918, zoon van Hendrik Dewinden en Anna Catharina Verheijen.


Hij is getrouwd te Beesel op 25 augustus 1871 met
Mechtild Hubertina Dings, dienstmeid, geboren te Kessel op 11 mei 1842, dochter van Joannes Dings en Petronella Franssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Henricus Hubertus, geboren te Beesel, overleden aldaar op 12 april 1875.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina