Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andries Hubert Corstjens, metselaar, geboren te Thorn op 24 september 1887, wonende te Hunsel, overleden te Roermond op 27 oktober 1947, zoon van Peter Jan Hendrik Corstjens en Anna Catharina Vries.


Hij is getrouwd te Neeritter op 10 november 1919 met
Maria Christina Hubertina Segers, geboren te Neeritter op 21 oktober 1886, overleden aldaar op 2 december 1937, dochter van Philippus Jacobus Segers en Petronella Moors.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Jacobus Renier, geboren te Neeritter op 26 april 1923, overleden op 24 april 2002, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina