Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Josephina Hubertina Peeters, geboren te Neeritter op 24 maart 1847, dochter van Antoon Peeters en Catharina Helena Damen.


Zij is getrouwd te Montfort op 25 april 1870 met
Wilhelmus Hubertus Cremers, landbouwer, geboren te Montfort op 16 juni 1845, zoon van Thomas Cremers en Mechtildis Laurent.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus, opzichter, geboren te Montfort op 3 maart 1875.
    Hij is getrouwd te Beesel op 5 mei 1905 met Anna Wilhelmina Hubertina Stox, geboren te Beesel op 22 december 1876, dochter van Godefridus Hubertus Stox en Philippina Petronella Hubertina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina