Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Passage, naaister, geboren te Roermond op 8 mei 1826, overleden aldaar op 7 juni 1876, dochter van Franciscus Passage en Windelina Daniels.


Zij is getrouwd te Horn op 31 augustus 1857 met
Pieter Keiren, zadelmaker, geboren te Helden op 24 november 1796, overleden te Horn op 18 mei 1862, zoon van Johannes Keeren en Isabella Schergang.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 19 september 1821 met Maria Theresia Nijs, landbouwster, geboren te Nederweert rond 1780, overleden aldaar op 11 december 1849, dochter van Pierre Joseph Nijs en Petronille Smeets.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina